04 Mei 2010

Cuti - medical leave

Hari ini aku cuti (mc) sebab batuk aku tak baik-baik lagi dah dekat 2 minggu. Doktor tak ade pilihan terpaksa bagi aku injeksin. Aduhh!! sakitnya.. acah aje, macam gigit semut aje. So.. alang-alang aku kat rumah ni lonely, aku buatle apa yang patut kat blog yang baru aku ni. Blog yang lama aku, HIJABMAYA telah ditutup sebab ada  masalah teknikal dgn nuffnang. Siapa yang kenal/follower blog lama aku HIJABMAYA , dijemput dengan karpet merah untuk terus follow blog baru aku. Ok! kepala dah steam nii, lepas makan ubat..zzzzzzz...

1 comments:

noor afzan berkata...

ooo.sama la kite..

Catat Ulasan