30 Disember 2010

Majlis Perkahwinan @ Star Fresh Agro Park, Kuala Pilah


Hari minggu lalu aku ada jemputan majlis perkahwinan kat Kuala Pilah.So dengan rasa terujanya aku pegi le sebab dia tak buat majlis itu kat rumah tapi dia buat kat Star Fresh Agro Park. Kat Kuala Pilah jugak, jalan lama Bukit Putus sebelum sampai Ulu Bendul. Aku pun dah lama tak lalu kat sini, tak tahu pulak dah ada jalan baru.



Pintu gerbang Star Fresh Agro Park

Ada nyanyi karaoke.. mamat ni nyanyi garu kepala lak, lupa lirik kot. Aku bakat terpendam, nyanyi dalam bilik air aje.. he.. he..

Inilah hidangan yang aku hendak santap.Rasanya.. ok le.

Ketibaan rombongan dari pihak sebelah perempuan

Aku yang posing maut dan kontrol hensemm. He he.. hensem ke?
Perut pun dah kenyang, apa lagi, balik le...

3 comments:

cik panadol berkata...

wah...ade gak yg wat majlis kt sini? hebat....

zulkbo berkata...

salam..
wahh makanan mesti agro belaka ni..
ermmm...lauk pauk tu nampak menarik
jugak..janji sorru..he he..steady bro..
maintain lagi tu..

rATu kEBaYA berkata...

buat majlis kat agro ye.. menarik..

Catat Ulasan