10 Julai 2010

Menu Makan Malam Hari Ini


Malam ini aku bawa famili ronda-ronda and shoping. Perut lapar dan berkeroncong, so aku pun tercari-cari tempat makan. Maka aku tertarik pada satu kedai... ini dia, Josh & Jana's.




Chicken chop pilihan aku, makanan orang putih.  Nampak simple aje tapi rasa ..ok le boleh tahan. Licin aku bedal, perut lapar le katakan.

Ini fish n chip, menu untuk anak aku. Emmm... licin. Lapar macam aku  jugak.


Tapi orang rumah aku....  mee kari aje.
Oh ya.. kedai ini letaknya di dalam Giant Putra Height. Datang le.. servisnya pun ok. Promo lak...

2 comments:

ASSOYFINGER67 berkata...

aku lagi suka mee kari...sebab ia pedas haha

AiN Z berkata...

wahhhhhhh... chicken chop!! dah lama tak makan ni..

Catat Ulasan