19 November 2010

Ujian Lesen Vokasional....


Hari aku cuti sebab aku ada ujian lesen vokasional, ambil lesen GDL aje. Ujian dengan JPJ tapi takde gi JPJ cuma kat Perfect Driving School aje di Puchong Prima. Janji masa ujian 8.30pg, tapi tunggulah punya tunggu hingga pukul 9.00am pun orang JPJ tak sampai lagi. Biasa le orang gomen, suka hati diaorang aje. Dah le aku ni berdebar-debar takut tak lulus. Pukul 9.15am baru muncul dengan muka selamba aje...
Masa diberi 1jam sahaja untuk jawab 50 soalan dan markah lulus adalah 42, maknanya 8 sahaja yang boleh salah. Kalau lebih sendiri mau ingat le..
Akhirnya aku lulus dengan cemerlang Alhamdulillah...(48/50)
Boleh le aku bawak van syarikat aku sendiri dan tak perlu lagi upah orang lain.
Yahooo......

4 comments:

zulkbo berkata...

salam..
tahniah..
bukan van je lori
dan bas pun boleh bawak kan?
saya pun nak test la past ni

S.U.R.I.A. berkata...

wahh....
gud!!!kagum kejap

Fuziani JSR berkata...

Tahniah.... Apalah jadi kalau kat sekolah markah macam tu baru dianggap lulus.... mau budak2 sekolah pakat berhenti sekolah ramai2...

Fieza79 berkata...

tahniah...dh lulus dgn jaya nya...memandu la secara berhemah lps ni ehh..

Catat Ulasan